0
Sub-Total:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

100% Secure Checkout!

DM Booster 5 L

 124,50

Aantal Korting Prijs p/s
1 0%  124,50
5-19 4%  119,52
20+ 8%  114,54

Korte beschrijving

DM Booster, gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, vermindert de opbouw van ammoniak, breekt zettingen af en vermindert drijvende lagen. Harde korsten in de mestgoot van de stal lossen op en stromen soepel. Het resultaat is een homogene mest die mengen tot een minimum beperkt. Door de werking van aerobe bacteriën in de drijfmest ontstaat hoogwaardige mest die als waardevolle meststof kan worden gebruikt.

Beschrijving

Drijfmest Booster, gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, vermindert de opbouw van ammoniak, breekt zettingen af en vermindert drijvende lagen. Harde korsten in de mestgoot van de stal lossen op en stromen soepel. Het resultaat is een homogene mest die mengen tot een minimum beperkt. Door de werking van aerobe bacteriën in de drijfmest ontstaat hoogwaardige mest die als waardevolle meststof kan worden gebruikt.

De sterke punten van DM Booster

  • Lost harde korsten op in het mestkanaal
  • Activeert het aerobe proces
  • Zorgt voor betere verpompbaarheid van de mest

Gebruik en dosering

Goed schudden voor gebruik. 1 l is voldoende voor 100 m3 mest. Los op in 500 l water en voeg het mengsel toe aan het achterste gedeelte van de mestgoot. Herhaal na een week. Wij adviseren het gebruik te combineren met BioAktiv MZ.

Samenstelling

Biologische suikerbietenmelasse met zuurstofactivering.

Getest voor biologische landbouw.

Gerelateerde producten