0
Sub-Total:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

100% Secure Checkout!

BoxClean Bigbag 1250 kg

 910,00

Korte beschrijving

Pasgeboren biggen zijn uitermate gevoelig voor infecties. Een hygiënische kraamstal is daarom een must. BoxClean doodt schadelijke bacteriën in de biggennesten en verlaagd de infectiedruk effectief. Bestelt u een pallet (50 zakken), dan profiteert u van de hoogste staffelkorting van 30%.

Probeer BoxClean GRATIS! Vraag hier gratis en vrijblijvend een 10 kilogram proefverpakking aan en ervaar zelf de voordelen van BoxClean. Download de BoxClean flyer hier.

Beschrijving

BoxClean is het enige boxstrooimiddel met een biocide registratie. Testen hebben aangetoond dat het aantal bacteriën in de leefomgeving sterk worden verminderd en de infectiedruk omlaag gaat. De werkzame stof in BoxClean wordt actief zodra deze met vocht en vuil in contact komt. In tegenstelling tot veel andere middelen heeft BoxClean een huidneutrale pH-waarde. Hierdoor irriteert het de huid niet. Praktijkervaring leert dat BoxClean nauwelijks stuift en goed in de biggennesten blijft liggen. BoxClean heeft een frisse citrusgeur wat zorgt voor een aangename geur in de stal. Het is efficiënt in gebruik en onschadelijk voor mens, dier en milieu.

 

Sterke punten

  • Sterk bacteriëndodend
  • Huidneutrale pH-waarde
  • Efficiënt in gebruik
  • Onschadelijk voor mens, dier en milieu

 

Gebruikstoepassing

Strooi voor het werpen +/- 100 gram BoxClean in de biggennesten. Hiermee verlaagt u de infectiedruk in de kraamstal en beschermt u de biggen direct na de geboorte tegen ziektekiemen.

Download hier de flyer

 

Biocideregistratie

Nederland : 13941N

België : NOTIF 1516

Gebruik biociden veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Gerelateerde producten