0
Sub-Total:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

100% Secure Checkout!

UmbiDip naveldipmiddel 5L

 75,00

Korte beschrijving

Direct na de geboorte is de navelstreng in een open verbinding met de buitenwereld. Voor ziektekiemen de ideale gelegenheid om het lichaam van de kwetsbare dieren binnen te dringen. Hoe sneller de navelstreng indroogt, des te kleiner de kans op infecties. UmbiDip zorgt ervoor dat de navelstreng na 4 uur nagenoeg is ingedroogd. Download de flyer hier.

Beschrijving

Navelstrengen die kort na de geboorte zijn behandeld met UmbiDip, drogen 30 tot 50% sneller in t.o.v. navelstrengen die zijn behandeld met jodium. UmbiDip is een goed alternatief voor jodium; het is niet bijtend, er komen geen dampen vrij en het bevat geen antibiotica. De ingrediënten zijn veilig voor mens, dier en milieu.

Door de navelstreng van pasgeboren dieren onder te dompelen in UmbiDip wordt deze volledig beschermd. Het dippen van de navelstreng kost slechts een paar seconden tijd. Door de gekleurde oplossing is duidelijk te zien welke dieren behandeld zijn.

Sterke punten:

  • Ultrasnelle indroging van de navelstreng
  • Effectief alternatief voor 7%/10% jodium
  • Gekleurde oplossing
  • Efficiënt
  • Veilig in gebruik

Tips
Door de navelstreng van pasgeboren dieren onder te dompelen in UmbiDip, wordt deze volledig beschermd. Het dippen van de navelstreng kost slechts een paar seconden tijd. Door de gekleurde oplossing is duidelijk te zien welke dieren behandeld zijn.

Gerelateerde producten